14 December 2009

29.november

Beklager at jeg ikke har skrevet på lang tid!! jeg har gjort så mye i det siste, men jeg vet fremdeles ikke hva å snakke om! xD Men jeg skal prøve og også skrive på norsk :)
Unnskyle hvis jeg har feil, du kan korrigere meg hvis du vil!

I dag jeg våknet ca kl 11 og fikk klar å dra til AFS møte hos kontakt familie til Blake. Det var mye snø ute! veldig deilig. Jeg var sååå glad! Kl 11:40 Line hentet meg å dra til ferge. Da vi ankom vi spist litt mat, kjøttsuppe, veldig godt! Etterpå vi spilte i snøen haha. Det var så morsomt fordi akkurat da vi gikk ute Brenda falt og rullet ned en bakke! haha :D men hun var ok. Vanessa laget en snømann og etterpå vi red hester!! så spennende :) Det var litt skummelt men jeg liktet det. Veldig skummelt når hesten snublet i snøen fordi det var mye snø stakk til hoven hennes! hjertet mitt hoppet over et slag, og jeg trodde jeg skulle dø, men jeg var ok haha. Det var veldig kaldt så vi gikk inn igjen og begynte å lage "Jul folk" Jeg veit ikke ka det er kalt. Etterpå Javi og jeg prøvd å lage en pryd, men vi ga opp haha. Hele dagen vi spist kjeks og pepperkaker haha, det var godt :) Blake spilte bagpipes og vi sang Musevise fordi vi skal synge det på neste søndag til AFS grøttfest! "heisann og hoppsann og fallerallera!" hahahahah så mange ganger vi sang som. Vanessa og jeg skal spille Ave Maria på AFS grøttfest. Jeg glede me! Da jeg kom hjem, jeg var veldig trøtt og lagt meg.

5 comments:

 1. Wow! That is sooo cool! You are getting really good in Norwegian!

  Hugs from June in West Virginia

  ReplyDelete
 2. aww tusen takk! :) Norsk er bedre nå, men noen ganger jeg føler at jeg vil aldri bli flytende! Men jeg skal prøve!

  hvordan går det i West Virginia?? klem :)

  ReplyDelete
 3. Jeg synes du er awesome i norsk! Du burde være kjempestolt av alt du har lært allerede, og bare hold motet oppe:)

  Det går veldig bra her i WV, det er veldig annerledes fra Norge, men menneskene her er mye hyggeligere enn nordmenn! Haha I looove Americans!

  June:)

  ReplyDelete
 4. Hei!
  Morsomt å lese bloggen din, spennende å høre om dine opplevelser her i Norge. Håper du stortrives! Må si du er flink i norsk allerede;)

  Jeg skal forresten til USA neste år på utveksling, gleder meg:)

  www.victoriaiusa.blogg.no

  ReplyDelete
 5. artig bu er blitt så flink i norsk., selv om dety var litt feil her og der.
  liker å lese bloggen din., artig å lese om en person fra ut landets opplevelse i norge istedenmfor omvenmdt.
  jg har nettopp kommet tilbake fra et år i chile. det var flott mn det er skikkeli deilig å værte tilbake, er hos besteforeldrene mine i jula. og her er detr snø for en gang skyld.
  god jul!forreseten.

  ReplyDelete